Bo på Dala gård

Välkommen till oss för en lantlig semester. Njut av långa skogspromenader, hyr en av våra goa ponnyer till barnen, spela golf på Sjögärdes golfklubb, handla i Ullared, sola och bada i havet eller vid en mindre sjö....ja listan kan göras lång.

 

I sommar kan du hyra vår fina lägenhet som ligger dörr i dörr med stallet. Där finns 4 bäddar, litet kök, vardagsrum och badrum med dusch, tvätt och vattentoalett, fördelat på 2 våningar. Totalt är lägenheten på ca 50 kvm. Här har du härligt utsikt över hästhagarna, fårhagen, paddocken och bäcken som rinner genom gården.

Vi hyr ut lägenheten veckovis under sommaren och eventuellt längre period under övriga året.

 

 

 

Lägenheten

Vardagsrum

Kök/vardagsrum

matplats

Vardagsrum

kök

Kök

sovrum

Sovrum med 4 bäddar

badrum

Badrum med vattentoalett, dusch och tvättmaskin

uteplats

Altan och entré

Priser

Priser sommaren 2014:

Vecka: 4200 kr

Dygn: 800 kr

Lakan, handdukar: 50kr/person

Slutstädning: 300 kr

 

 

Aktiviteter

Naturliv

Ta en fin promenad upp till utkiken där du kan blicka ut över hela Frillesås med havet i bakgrunden. Varför inte ta med en fika och njuta lite extra av utsikten.

Rida/Ta med hästen på semester

Ta med hästen på semester eller hyr en av våra till barnen. Det finns även möjlighet att hyra stora hästar på granngården. Här finns gott om härliga skogsvägar! Paddock finns.

Bara vara

Njut av att bo på landet i lugn och ro. Långa skogspromenader eller utflykter i de härliga omgivningarna.

Ullared

Med ca 35 min till Ullared blir det en lagom dagsutflykt.

Golf

2 km till Sjögärdes golfklubb, här kan ni bo hela familjen eller hela golfgänget.

Bad

Frillesås är känt för sina fina havsbad; välj mellan Stråvalla, Torstensvik eller Vallersvik - du kommer inte att bli besviken. Ligg och sola på klipporna, i gräset eller sanden. Det finns en strand här för alla smaker.

Liseberg, Fun City

Närhet till Göteborg (35 min) gör att du har storstaden nära med dess utbud och inte minst Liseberg. Fun City - ett paradis för barnen ligger bara ett par mil från gården.

Massage

Det finns möjlighet att boka hel- eller halvkroppsmassage under din vistelse här. Svensk klassisk massage. Diplomerad massör.

 

 

 

 

 

 

 

2014 © All Rights Reserved